U bekijkt pagina: Home » Kantoor » Legacy

Legacy Kantoor

Legacy Kantoor 1 tot 2 van totaal 2
Magnify Vintage Red Adventure Kalender 2017
Vintage Red Adventure Kalender 2017
Vintage Red Adventure Kalender 2017
Kantoor
Legacy
Vintage Red Adventure LEGACY kalender met 12 prachtige kleuren afbeeldingen.
Kantoor > Organiseren > Kalenders > Jaarkalenders
*   LEGACY kalender met 12 prachtige kleuren afbeeldingen. *   Gedrukt op luxueus papier met linnenstructuur. *   Gebruikmakend van originele kunstwerken van; Mandy Lynne *   Per dag voldoende ruimte voor aantekeningen. *   Verpakt in bijpassende luxe envelop. *   Formaat uitgevouwen 34 cm x 61 cm. *   Past in de grote kalenderlijst
Review product
 
Review Winkel
Vintage aanbod online
 
�9.99
Magnify Vintage Pink Kalender 2018 Legacy
Vintage Pink Kalender 2018 Legacy
Vintage Pink Kalender 2018 Legacy
Kantoor
Legacy
De Vintage Pink Kalender 2018 Legacy met prachtige afbeeldingen van Vintage Pink. De kalender start in januari 2018 met afbeeldingen en notitie ruimte t/m december 2018.
Kantoor > Organiseren > Kalenders > Jaarkalenders
Vintage Pink Kalender nog niet verschenen - reserveer een exemplaar Bij een pre-order reserveert u de kalender. Als uw betaling door ons ontvangen is versturen wij de kalender zodra deze in Nederland leverbaar is. Wij zullen u regelmatig informeren over status van uw reservering.  Wilt u ook andere artikelen bestellen? De gereserveerde kalender zal samen met de andere producten verzonden worden. Wilt u de overige producten eerder ontvangen? Plaats dan een aparte bestelling voor de reservering van uw pre-order artikel(en). Vintage Pink kalender t/m december 2018 De Vintage Pink Kalender 2018 Legacy is gedrukt op luxueus papier met linnenstructuur, gebruikmakend van originele kunstwerken van; Mandy Lynne. De kalender start in januari 2018 en loopt door t/m december 2018. Elke maand een grote afbeelding van de Vintage Pink met daar onder de beschikbare data van de maand met ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de Vintage Pink 12 maanden kalender van Legacy zijn bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 34 x 61 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de data van de maand. De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, kantoor of het toilet. Deze kalender is tevens verpakt in bijpassende luxe envelop. Wandkalender met afbeeldingen van de Vintage Pink De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen van 34 x 30,5 cm. Vanaf 2018 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van de Vintage Pink. Voor deze kalender is tevens een prachtige lijst te verkrijgen in 4 verschillende kleuren, deze lijsten zijn een mooie aanvulling in uw interieur. Vintage Pink kalender 2018 ophalen bij Qwebwinkel.nl of laten bezorgen? De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Qwebwinkel.nl in Hoogland. Hoogland ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland. Geeft u de Kalender als cadeau? Met de Qwebwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Vintage Pink kalender 2018 nu in de webwinkel.
Review product
 
Review Winkel
Vintage aanbod online
 
�18.95
Legacy Kantoor 1 tot 2 van totaal 2

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws

Populaire zoekopdrachten